Hitta oss på Facebook
Fyndigt & Fiffigt
Begagnade barnkläder i butik och på nätet

Varukorg

Varor: 0 st
Totalt pris: 0 kronor

Frisökning


Sök barnkläder


Nya produkter i butiken

Övriga produkter


Nyhetsbrev
Ja tack, jag vill gärna prenumerera på nyhetsbrevet från Fyndigt & Fiffigt. På så sätt får jag ta del av erbjudanden och nyheter.Ta bort mig från listan

Kontakta oss
Namn:

E-postadress:

Telefon: (frivilligt)

Meddelande:


datum Uppladdad 13 Okt

Galnaste dagen sen vi startade

Idag har varit den i särklass galnaste dagen i Fyndigts historia! Det är ett riktigt tryck i butiken nu, och även här i webbutiken.
Idag blev det ingen lunch. Jag sprang till bilen när jag skulle iväg och posta ordrar. Två gånger.
Telefonen har ringt. Kunder i butiken. Kan jag ringa upp? En kund måste ha tyckt att det var lite mysko, för det var tre personer som ringde under den tiden hon köpte ett par skor. 
Det har nog varit en 5-6 personer som har lämnat in kläder till försäljning. Så nu ligger det lite fina högar här och var som ingen får röra. Fast många kunder vill ju det.
Någon skickade sms att de skulle komma, några droppade bara in. Ett tag hade jag två snälla damer i butiken medan jag rusade iväg och postade paket innan kl 15 (det var då jag sprang).
Några mormödrar och farmödrar har blivit hitskickade att hämta upp beställda overaller.
En familj kom med mamma, pappa, farfar, farmor, storasyster och lillasyster. Vi har mätt fötter och vi har mätt skor. Vi har jagat ungar som har sprungit runt i butiken och tappat sina mössor... puh!
 
En kund fick jag nästan kasta ut efter kl 16 när jag skulle hämta på dagis. Springa till bilen. Lite sen. Kommer till dagis och ungen är inte där! Men va f***n. En av hans kompisar upplyste mig om att han skulle över till en kompis ikväll. Ja, just det. Det hade jag glömt. 
Gourmet-middag bestående av omelett. Står och äter vid fläkten.
Kastade in den andra ungen utan skor i bilen igen. Till ICA och posta ett paket till innan kl blev 18. Just det, en lapp på dörren att jag är tillbaka 18.05. Någon hade ringt och ville komma och kika under kvällstid.
Kommer tillbaka 18.04. Allt väl. Ojdå, nu kom sonen hem. Honom hade jag glömt bort. Igen. Tur att hans kompis mamma skjutsade hem honom.
Shit! Shit! Shit! Alarmet på telefonen går igång. Tradera-auktionen!
Kunder i butiken. Två trötta och hungriga barn. Och jag hade lovat att buda på en overall på Tradera åt en annan kund.
Äntligen. Barnen sover. Butiken är stängd. Det är lugnt i huset. Ok. Var var jag nu igen?  

Nu är klockan snart 21 och jag har dator,-och jobbförbud från 22 på kvällarna. För annars sitter jag till kl 2 om nätterna.
Men nu är frågan hur i all världen ska jag på en timme hinna stryka, fota, prissätta och lägga upp dagens 300 plagg som har kommit in...??!?!?
Och blogga, och städa huset, och tvätta kläder, och städa i butiken, och maila kunder, och göra administrativa uppgifter...?!?!
Hmm... det verkar som att det inte kommer att gå idag -HELLER Obestämd 
Hoppas bara att våra trogna web-kunder har förståelse för att det inte kommer upp så många varor just nu... Men ni kan i allafall trösta er med att det ligger MASSOR i kulisserna som bara väntar på att få komma upp...
Tack och gonatt för idag. En vanlig dag på jobbet. 

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på Fyndigt & Fiffigt får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. Fyndigt & Fiffigt förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:
Skor 2013 160 2

Lämna in 2013 160

Nytt i bloggen


Tack för den här tiden!

Tack för den här tiden!
Åh, det har varit så roligt att bygga upp Fyndigt & Fiffigt till Sveriges största webbutik och fysiska butik med begagnade barnkläder!
M

Visa fler blogginlägg »2013 sortiment

Hitta hit 2013


Fyndigt & Fiffigt
Sävja Vråkväg 10
75756 Uppsala
bankgiro 707-9601

© Fyndigt & Fiffigt
Webbplats levererad av Hudik Media AB

018 429897
073 9817670
info (at) fyndigtochfiffigt.se
Skype: bodil.erixon