Hitta oss på Facebook
Fyndigt & Fiffigt
Begagnade barnkläder i butik och på nätet

Varukorg

Varor: 0 st
Totalt pris: 0 kronor

Frisökning


Sök barnkläder


Nya produkter i butiken

Övriga produkter


Nyhetsbrev
Ja tack, jag vill gärna prenumerera på nyhetsbrevet från Fyndigt & Fiffigt. På så sätt får jag ta del av erbjudanden och nyheter.Ta bort mig från listan

Kontakta oss
Namn:

E-postadress:

Telefon: (frivilligt)

Meddelande:


datum Uppladdad 06 Okt

Gneis!

Gneis!

Så kom den äntligen med posten! Sonens fina svart/röda Gneis-overall (modell Supershape). Det tog en bra stund att få hem den, närmare bestämt 3 veckor tror jag. Men den som väntar på ngt gott....
Jag blev så himla förvånad över att den är så pass smidig och följsam. Det går inte att jämföra med Didriksons eller Polarns styva rymddräkts-overaller (som i och för sig är jättebra också). Tyvärr var det slut på matchande mössor, så nu får jag väl hänga på Tradera eller nåt, för att hitta en Gneis-mössa i rött och svart.

Säger bara WOW! Vilken härlig overall. Den sitter som en smäck! Min 5-årige son är ca 118-119 cm och vi beställde en i 122. Ville inte chansa på en 128 eftersom det står på deras hemsida att de har räknat in lite växtmån i de nya modellerna.
Nu är bara frågan; hur ska man våga börja använda den? 
Jisses vad man kommer att bli lessen när första revan kommer... 
Nä, men jag är i allafall jättenöjd med passformen, utseendet och designen. Får väl återkomma angående funktionen efter ett tag.
Har bara hört positivt om det svenska märket Gneis. 
 
Det är dessutom jättebra andrahandsvärde på Gneis-vinterkläder, och de ligger skyhögt i pris på Tradera. Känns nästan som att man lika gärna kan köpa en ny för några hundralappar mer. 

Kommentarer

1 kommentarer...
Jessica \"Molo\" skrev...
Vi hade en..
Blå Gneis jacka förra vintern som vi var nöjda med. I år blev det till att testa Pomp de luxs jacka. Köpte Gneis jackan för 650 kr ny, fick 350 kr på Blocket. Ett kap, för alla! Trevlig helg. // Jessica
Klockan 21:15, 07 Okt 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på Fyndigt & Fiffigt får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. Fyndigt & Fiffigt förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:
Skor 2013 160 2

Lämna in 2013 160

Nytt i bloggen


Tack för den här tiden!

Tack för den här tiden!
Åh, det har varit så roligt att bygga upp Fyndigt & Fiffigt till Sveriges största webbutik och fysiska butik med begagnade barnkläder!
M

Visa fler blogginlägg »2013 sortiment

Hitta hit 2013


Fyndigt & Fiffigt
Sävja Vråkväg 10
75756 Uppsala
bankgiro 707-9601

© Fyndigt & Fiffigt
Webbplats levererad av Hudik Media AB

018 429897
073 9817670
info (at) fyndigtochfiffigt.se
Skype: bodil.erixon